Zamknięty Temat
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
    Młodzik Avatar maniaqq
    Download
    0
    Załadował
    0

Domyślnie Pytanie o eq Sorca (Pomocy)

Witam

Mam problem ze Doborem EQ dla sorcerera.
    moj problem jest taki ze chce nosic eq dodajace Def np.Demon Armor,Demon Helmet,Demon Legs,Nightmare Shield poniewaz ladnie wyglada i chce takie eq nosic i dlatego ze nie wyobrazam sobie Maga w zbroii ale w czyms lekkim lecz wiekszasc sorcow uwarza ze lepiej nosic eq dodajace mlvl lecz ja wole te na def bo jest ladniejsze i drozsze. Moj problem polega na tym ze jestem chory na Shizofrenie i jestem pardzo zaszufladkowany i mam problem z wyborem decyzji.Bardzo Prosze o pomoc i doradzenie jakie eq nosic zebym byl szczesliwy i mogl sie na nowy cieszyc sie tibia. Wiem ze moze to byc dla was smieszne lecz dla mnie moja choroban ie jest niczym smiesznym i prosze ludzi dojrzalych o w wyborze zebym byl szczesliwy.

Mam ambicję wysoko mierzę chcę mieć lvl numer 100~Grać Grać to jest motto !

Doświadczony Avatar Anorien
    Download
    0
    Załadował
    0

Domyślnie

jaja se robisz ? jestes chory na shizofrenie i nie wiesz na czym ona polega?
    schizofremia to jednym slowem rozdwojenie jazni. i pisze sie bardzo a nie pardzo.
    moze powiedz ile masz kasy ktory lvl i swiat pvp/optional pvp

Tak jest ok?
    Ostatnio edytowane przez Anorien ; 08-02-2010 o 16:44

Doświadczony Avatar bialasek
    Download
    0
    Załadował
    0

Domyślnie

Hmm, zawsze fajnie wyglądało vampire shield / demon shield, blue robe, bohy, knight legi, crusader helmet i jakis kolorowy bp, ale knight legów nie włożysz, więc lepiej zastąpić je blue legsami.

@edit
    Skończ lepiej z tibią.
    Ostatnio edytowane przez bialasek ; 08-02-2010 o 16:37

Doświadczony
    Download
    0
    Załadował
    0

Domyślnie

Ja będę szczęśliwy, jak zapytasz się o wybór uzbrojenia w tym temacie:

Gdzie mam expić/skillować? - temat zbiorczy

@edit
    Idź do szpitala...
    Ostatnio edytowane przez Still Standing ; 08-02-2010 o 16:39

Młodzik Avatar maniaqq
    Download
    0
    Załadował
    0

Domyślnie

AAAAAA nikt mi NIGDY na to nie odpowie ! tyle razy na forum sie pytalem i nikt nie mogl na to odpowiedziec ! aaaa nigdy mnie jzu tibia nie bedzie cieszyc ! no prosze was odpowiedzcie mi. wkoncu chce to skonczyc.
    Ostatnio edytowane przez maniaqq ; 08-02-2010 o 16:21

Doświadczony Avatar Niezbawionyy
    Download
    1
    Załadował
    0

Domyślnie

Cytat Napisał maniaqq Zobacz post
    Witam

Mam problem ze Doborem EQ dla sorcerera.
    moj problem jest taki ze chce nosic eq dodajace Def np.Demon Armor,Demon Helmet,Demon Legs,Nightmare Shield poniewaz ladnie wyglada i chce takie eq nosic i dlatego ze nie wyobrazam sobie Maga w zbroii ale w czyms lekkim lecz wiekszasc sorcow uwarza ze lepiej nosic eq dodajace mlvl lecz ja wole te na def bo jest ladniejsze i drozsze. Moj problem polega na tym ze jestem chory na Shizofrenie i jestem pardzo zaszufladkowany i mam problem z wyborem decyzji.Bardzo Prosze o pomoc i doradzenie jakie eq nosic zebym byl szczesliwy i mogl sie na nowy cieszyc sie tibia. Wiem ze moze to byc dla was smieszne lecz dla mnie moja choroban ie jest niczym smiesznym i prosze ludzi dojrzalych o w wyborze zebym byl szczesliwy.
    Chcesz coś ładnego?Wyjdź na dwór
    Zapraszam do dressera na tibiopedi
    DressUp - Tibia ~ Tibiopedia.pl
    Najlepszym rozwiązaniem będzie założenie demon armor,zaon legs,yalahar mask,necro shielda,softy
    @down
    kup se wszystkie sety jakie są możliwe
    Ostatnio edytowane przez Niezbawionyy ; 08-02-2010 o 16:48

Młodzik Avatar maniaqq
    Download
    0
    Załadował
    0

Domyślnie

po co mi yalahari mask skoro by mi tylko 2mlvl dodawalo juz wole domon helmet bo ladniejszy. POMOCY w wyboze decyzji prosze !

Doświadczony Avatar Mystick
    Download
    0
    Załadował
    0

Domyślnie

Przestan nabijac posty...
    Masz do wyboru 3 armory, 3 helmety ? Teraz wybór jest ograniczony moim zdaniem temat sie wyczerpał. Jest do zamknięcia.
    @edit
    Eq nie ma być ładne tylko praktyczne...
    Ostatnio edytowane przez Mystick ; 08-02-2010 o 16:50

Nowy
    Download
    0
    Załadował
    0

Domyślnie

Ja bym ci radził itemy dodające mlvl. Ja swoim 50 sorkiem staram się nosić takowe, bo najlepiej hunci się potwory z run. Ale z drugiej strony zakładam coś lepszego jak idę expić sam.

Uprawnienia