|
|
#1 (permalink) |
|
Zorientowany
|
Założyłem ten topic , żeby poznać Wasze opinie nt czy podoba wam się to, że teraz po update można przechodzić przez ludzi.
Moje zdanie jest takie, że DO KITU(bez urazy). Why? 1st. Mniejsza szansa że na free itemsie się coś złapie bo może mase ludzi stac na 1 kratce i male szanse że coś złapiemy. 2nd. Skończyło się blokowanie graczy ^^.(nie że ja blokowalem kogos) ]:> czekam na Wasze opinie
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Doświadczony
|
@up też mnie to wnerwia. Lecz przydatne to dla innych graczy którzy są mękani przez blokerów.. I nie można bloczyć przejścia do expa a to duży +
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Zorientowany
|
W końcu sie skończy Lumineria trap
Traperzy zostali bez pracy ![]() Ale tak jak mówicie, jak sorc będzie uciekał przed banshee, to przenikanie go nie uratuje :/ Jedna rzecz której nie ma, a była w zapowiedziach (na szczęście wg.mnie) kiedy wchodzisz na miejsce gdzie ktoś stoi(schodami, drabiną) miałeś być cofany z powrotem (debilne podług mnie, zastąpiło by stary model trapienia). Widziałem kiedyś jak GM zbanował użytkownika za blokowanie drogi do respa. Najpierw kilka wiadomości, a potem ban i tak trzymać.
Ostatnio edytowane przez otaku900 : 25-11-2009 o 19:47. |
|
|
|

. Pozdro dla wszystkich którzy grają Sorcerer/em
Traperzy zostali bez pracy