+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2
PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14
    Doświadczony
    Download
    0
    Załadował
    0

Domyślnie

ten transfer to .... coś bardzo niefajnego i bezsensownego. I zapamiętajcie że ja zawsze będe przeciwko transferom

Wtajemniczony Avatar Roguś
    Download
    0
    Załadował
    0

Domyślnie

Dlaczego takie tematy nie są zamykane? ;[ Wiem, że niektórzy potrafią zamknąć temat, na który byłyby tylko bezsensowne postu (patrz tutaj: wszyscy wyrażają opinię, że im się transfer nie podoba, pomimo, że to nie jest tematem, do tego brak jakiejkolwiek ortografii (razi w oczy) i wynajdywanie głupot wyciągniętych z kontekstu). A można po prostu zamknąć temat i już. Dzieci nie będą nabijać postów. Zaraz pewnie będzie, że ja też to robię...
    I żeby nie było: to jest tylko propozycja, nikogo nie chce pouczać. Bo zaraz zarobię za free jakiś warn czy cóś..

@Topic
    Nie tylko offtop ;d. Inną sprawą jest, że CipSoft ma ostatnio coraz więcej błędów. Choć znając me szczęście w tego typu przypadkach, pewnie bym ich nie odczuł, gdybym przenosił postać. Nigdy nie widzę ich błędów. No prawie nigdy ;]. Naprawiacie je szybko za co należy się plus, ale trzeba coś zrobić, żeby błędy się nie pojawiały ;p. W tym przypadku nic złego się nie stało - nie można było przez dłuższą chwilę przesłać pieniędzy i przenieść postaci. Stracone kilka h. Nic strasznego. Już sobie poprzenosili, co chcieli. Ale jak się pojawi coś poważniejszego? To co wtedy? Wyłączy się Tibia na tydzień/miesiąc..? Albo coś jeszcze gorszego? ;p
    S.Lem

Doświadczony Avatar Komentator002
    Download
    0
    Załadował
    0

Domyślnie

Cipsoft dał pomysł żeby była możliwość transferu postaci myślę że to nie jest aż taki bezużyteczny pomysł ale jednak jest dużo problemów z tymi transferami nie wiem czy to się do końca udało.
    14:07/31/12/2009-100 postów

Doświadczony Avatar Funky Polak
    Download
    0
    Załadował
    0

Domyślnie

Cytat Napisał soltys007 Zobacz post
    "Problem ten jest już rozwiązany i możecie zapłacić za przeniesienie jeszcze raz."

hahah fajnie ze mozna zaplacic jeszcze raz
    Haha no typowo. Wątpię, że ktoś będzie chciał zapłacić jeszcze raz za transfer. Cipsoft zaniedbuje Tibię robiąc z niej Open Tibia Server. Takie coś jak transfer postaci nie powinno być nigdy wprowadzone, ale no cóż jest pusta kieszeń więc trzeba ją zapełnić, a czym ? Każdy chyba wie , a że jest na to wręcz piękny i wspaniały sposób to po co ulepszać grę jak wiadomo, że zawsze będą ludzie którzy kupią pacca lub zrobią transfer.

Uprawnienia