hunted.pl

Zamknięty Temat
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Temat: Potwory w 3D.

Tagi:
    Solenizant Loleq jest wzorem dla innych. Loleq jest wzorem dla innych. Loleq jest wzorem dla innych. Loleq jest wzorem dla innych. Loleq jest wzorem dla innych. Loleq jest wzorem dla innych. Avatar Loleq

Domyślnie Potwory w 3D.

Ekipa Hunted.pl organizuje kolejny konkurs. Tym razem będziecie musieli wykazać się w składaniu, a nawet tworzeniu potworów. Waszym zadaniem jest wydrukowanie, a następnie złożenie potworów, które są dostępne na TibiaCubix. Jeżeli natomiast nie podoba się Tobie żaden z dostępnych potworów na tej stronie możesz złożyć własnego potwora w 3D. Następnie musisz go sfotografować i tutaj również liczy się wyobraźnia im lepsze tło, plener czyli wszystko co ze zdjęciem związane tym lepiej. I na koniec umieścic swoje zdjęcie w konkursowym temacie.

Autor najlepszych prac zostanie nagrodzony własnym podpisem pod nickiem, a jego oraz inne zwycięskie zdjęcia zostaną zaprezentowane w oddzielnym temacie. Również zwycięskie zdjęcie pojawi się w temacie "Zdjęcie tygodnia." Zapraszamy wszystkich do wzięcia udziału.
    Ostatnio edytowane przez Loleq ; 12-08-2010 o 17:23

Zarejestrowany: 25-12-2008 Ekipa Hunted.pl XX-11-2009 Zwolniony: 19-04-2011

Zorientowany Iksded do tej pory nie wykazał się. Avatar Iksded

Domyślnie Odp: Potwory w 3D.

ee ale fajne :D idę po drukarkę ;)

Wtajemniczony Myster Migdal świeci przykładem. Myster Migdal świeci przykładem. Myster Migdal świeci przykładem. Myster Migdal świeci przykładem. Avatar Myster Migdal

Chętnie wezmę w tym udział - tylko moja pytanie brzmi czy trzeba robić potwory tak jak tam są takie kwadratowe - czy mogą być zaokrąglone itp.?

Solenizant 卞清 jest wzorem dla innych. 卞清 jest wzorem dla innych. 卞清 jest wzorem dla innych. 卞清 jest wzorem dla innych. 卞清 jest wzorem dla innych. 卞清 jest wzorem dla innych. 卞清 jest wzorem dla innych. Avatar 卞清

Cytat Oryginalnie napisane przez Myster Migdal Zobacz post
    Chętne wezmę w tym udział - tylko moja pytanie brzmi czy trzeba robić potwory tak jak tam są takie kwadratowe - czy mogą być zaokrąglone itp.?
    A inne zrobisz? :D

Wtajemniczony Myster Migdal świeci przykładem. Myster Migdal świeci przykładem. Myster Migdal świeci przykładem. Myster Migdal świeci przykładem. Avatar Myster Migdal

Cytat Oryginalnie napisane przez Rays Zobacz post
    A inne zrobisz? :D
    Może nie, że inne ale zrobiłbym bardziej zaokrąglone - a te są z poskładanych pudełek :-(

Wtajemniczony Adiq wybija się ponad przeciętność. Adiq wybija się ponad przeciętność. Adiq wybija się ponad przeciętność. Avatar Adiq

A jaka będzie nagroda?

Czytanie ze zrozumieniem. Nagrodą m.in. będzie własny podpis pod nickiem. - Loleq

@Srry...przeoczyłem
    Ostatnio edytowane przez Adiq ; 12-08-2010 o 17:43

Zorientowany Hiven do tej pory nie wykazał się.

Fajna zabawa :) Może wezmę udział ..

Nowy SUT_21 do tej pory nie wykazał się.

XD az sie zabawie

Nowy Kubala jest nieoszlifowanym klejnotem. Avatar Kubala

Moze mi ktos powiedziec gdzie tam sie tworzy wlasne potworki? ;> bo nie moge tego znalezc

@edit Poza tym na glównej stronie jest strasznie mało tych cubixow a ja widzę na deviantarcie jakieś cyklopy, parcele i tym podobne. Proszę o pomoc
    Ostatnio edytowane przez Kubala ; 12-08-2010 o 21:26

Obieżyświat Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Avatar Charlie

Mnie się te całe pudełka nie podobają, strasznie brzydkie, nic w tym ciekawego i porywającego.
    Szkoda by mi było na to cierpliwości, czasu i tuszu.

Dzisiaj 22:05 Slythia: kocham cie

Uprawnienia