hunted.pl

Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba ci się ta propozycja?

Głosujących
23. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

13 56.52%
  • Nie

9 39.13%
  • Nie mam zdania

1 4.35%
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24
    Obieżyświat Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Charlie ma świetlaną przyszłość. Avatar Charlie

Domyślnie Zapamiętywanie haseł - propozycja

Shining OneShining One, gracz ze świata Jamera, wpadł na pomysł aby do gry wprowadzono w końcu opcję zapamiętywania hasła na danym komputerze. Zdaniem autora, dla wielu osób męczące jest ciągłe ręczne wpisywanie hasła, przez głupią pomyłkę można zablokować adres IP, a gdy niespodziewanie wyrzuci nas z gry, to te sekundy, gdy wpisujemy poufne dane, decydują o życiu naszej postaci. Zdaniem maga 113 poziomu, przy ekranie logowania powinna zostać dodana opcja "zapamiętaj", oczywiście byłaby ona opcjonalna.

Jeśli chcesz wesprzeć autora propozycji, poprawić pomysł bądź też skrytykować go, zapraszamy do oficjalnego tematu na forum Tibia.com.

Zapraszamy także do dyskusji na naszym wortalu i głosowania w forumowej ankiecie.
    Ostatnio edytowane przez Achar ; 19-02-2012 o 13:46

Dzisiaj 22:05 Slythia: kocham cie

Zorientowany Metro wybija się ponad przeciętność. Metro wybija się ponad przeciętność. Metro wybija się ponad przeciętność. Avatar Metro

Domyślnie Odp: Zapamiętywanie haseł - propozycja

Już tak idą Ci ludzie na łatwiznę, że aż głowa boli.. Niech nie mówi, że posiada hasła składające się z 24 znaków, w tym duże, małe litery i cyfry. Jak dla mnie propozycja odpada, moim zdaniem lepiej jest gdy wpisujemy ręcznie, niż maszyna zapamiętuje za nas, ponieważ kto wie.. może masz na komputerze jakiegoś robaczka, który przechwytuje zapamiętane przez system hasła

#Achar - Po co pogrubiasz cały tekst?
    Ostatnio edytowane przez Achar ; 20-02-2012 o 16:49

Solenizant Upand123 do tej pory nie wykazał się.

propozycja dobra ale i tak tego nie bedzie to jest tylko takie klasyczne pier***enie o szopenie

Młodzik jackie93 niedługo będzie sławny. jackie93 niedługo będzie sławny. Avatar jackie93

Cytat Oryginalnie napisane przez Metro Zobacz post
    Już tak idą Ci ludzie na łatwiznę, że aż głowa boli.. Niech nie mówi, że posiada hasła składające się z 24 znaków, w tym duże, małe litery i cyfry. Jak dla mnie propozycja odpada, moim zdaniem lepiej jest gdy wpisujemy ręcznie, niż maszyna zapamiętuje za nas, ponieważ kto wie.. może masz na komputerze jakiegoś robaczka, który przechwytuje zapamiętane przez system hasła
    Chłopie weź się ogarnij. Wy macie jakieś klapki na oczach. Ta gra i tak pamięta średniowiecze a dla niektórych tutaj to zmiany zbliżające ją do innych MMO pod względem funkcji jest "psuciem gry"... Jeśli już nie ma zapamiętania hasła to jest przynajmniej zapamiętanie loginu. I tak w tej grze wystarczy że ded jest tak czasochłonny do odrobienia w porównaniu do innych gier. To chociaż mogliby dodać takie bzdety które mimo wszystko przybliżają ją do poziomu współczesnego MMO (pomijam grafikę).

Młodzik Illidan jest naprawdę dobry. Avatar Illidan

A cipsoft straci klientów bo nikt nie będzie potrzebował rec-keya. (chyba, że w przypadku hacka)
    Anybody else got pride?
    Do you wanna TAKE MY LIFE?!

Wtajemniczony Valdafaluk znany jest wszystkim. Valdafaluk znany jest wszystkim. Valdafaluk znany jest wszystkim. Valdafaluk znany jest wszystkim. Valdafaluk znany jest wszystkim. Avatar Valdafaluk

To jest opcjonalne. Jak ktoś chce mieć zapamiętane hasło, to sobie przecież ustawi, nie?
    Ja bym raczej tego odradzał, bo taki młodszy braciszek wejdzie sobie w Tibię i się zaloguje >.<
    - Nie mam zdania -

Zorientowany Rafix109 zachowuje się niewłaściwie.

dla mnie mogło by być, ale ja bym nie korzystał, wole sam wpisać

Wtajemniczony kero123 świeci przykładem. kero123 świeci przykładem. kero123 świeci przykładem. kero123 świeci przykładem. Avatar kero123

Nie wprowadzą tego, chociażby ze względu na sharing kont. Takie coś to tylko na facebooku, nk i innich pierdołach gdzie każdy ma gdzieś kto korzysta z twojego konta, czy jest to mama, brat, siostra czy dziadek. Drugim powodem jaki przychodzi mi do głowy jest bezpieczeństwo. Byle kto odpali na twoim komputerze tibie i może ci narobić niezłego bałaganu. A co z posiadaczami kilku kont? Tacy nie mogą sobie pozwolić na zapamiętywanie haseł, bo kilka razy dziennie przelogowują się na inne konto, a jeśli już to przy potrzebie zalogowania się na inne konto do wpisywania nowych pasów doszłoby kasowanie zapamiętanego loginu oraz hasła - dodatkowa robota. Tak więc zdecydowane nie.

Młodzik Xaresen zachowuje się niewłaściwie.

Mi podoba się propozycja.

Osobiście nie ma różnicy czy trzeba wpisywać ciągle dane czy nie...

Ale i tak jestem za

Wielki + za pomysł

Solenizant Damian1542 jest naprawdę dobry. Avatar Damian1542

propozycja godna uwagi JESTEM NA TAK :)

Uprawnienia