hunted.pl

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29
    SuperHero Achar może być z siebie dumny. Achar może być z siebie dumny. Achar może być z siebie dumny. Achar może być z siebie dumny. Achar może być z siebie dumny. Achar może być z siebie dumny. Achar może być z siebie dumny. Achar może być z siebie dumny. Achar może być z siebie dumny. Avatar Achar

Domyślnie "Kawałek ciasta"

Jak możemy przeczytać na Tibia.com:

Do wszystkich, którzy polują na słodkości: Już jutro, 21 lutego rozpocznie się światowy event pod tytułem "A piece of cake" ("Kawałek ciasta"), w którym to lukrowe golemy będą próbowały zalać tibijskie ziemie słodkościami.

Czy jesteś gotów zgładzić kilka golemów i dobrać się do ich słodkiej masy? A może wolisz zwabić je do któregoś z niszczycieli ciastek rozsianych po całej Tibii? Niezależnie od tego, którą opcje wybierzesz Ty, obie są niezbędne do uruchomienia piekarni przy maszynach, dzięki którym będzie możliwe zbudowanie mostu na legendarną wyspę słodkości!

Jednakże nie jest powiedziane, że musisz zmierzyć się ze słodkim wyzwaniem! Lepiej żebyś był głodny, bo na wyspie czeka na Ciebie tort! Twoje zadanie jest proste: Zjedz je! Ale pamiętaj, że nie ma dużo czasu. Skończy się on bowiem po zapisie serwerów 26 lutego. Jeżeli Twojemu światu uda się wykonać zadanie czeka was nagroda! Każdy gracz dostanie 25% zdrowia i many oraz 5% bonusowego doświadczenia przez pięć dni!

A więc, czy ktoś z Was się skusi?

Wasi
    Community Managers!

Młodzik Illidan jest naprawdę dobry. Avatar Illidan

Domyślnie Odp: "Kawałek ciasta"

Fajny event, brzmi ciekawie. Wezme udzial.
    Anybody else got pride?
    Do you wanna TAKE MY LIFE?!

Nowy Phuulex do tej pory nie wykazał się.

czegos nie kapuje? gdzie mam niby spotkac tego golema? pomozcie ^^

Wtajemniczony Valdafaluk znany jest wszystkim. Valdafaluk znany jest wszystkim. Valdafaluk znany jest wszystkim. Valdafaluk znany jest wszystkim. Valdafaluk znany jest wszystkim. Avatar Valdafaluk

@Phuulex
    Ciastkowe Golemy napadają na miasta, tak jak grynch clan gobliny :)
    I tak na wyspe może chyba tylko pacc wejsc...

Solenizant klocek919 do tej pory nie wykazał się.

A gdzie trzeba zaniesci te ,,sweet and sugary substances"

Młodzik Xaresen zachowuje się niewłaściwie.

Mi osobiście pomysł się podoba, ale nie wezmę udział....

Ale wielki + za event

Zorientowany pvp znany jest wszystkim. pvp znany jest wszystkim. pvp znany jest wszystkim. pvp znany jest wszystkim. pvp znany jest wszystkim. pvp znany jest wszystkim.

Wam sie przeciez nie chce nawet wpisywac hasel zeby sie zalogowac, to jakim cudem bedzie wam sie chcialo isc ubijac jakies golemy ?? xDD

Wtajemniczony Valdafaluk znany jest wszystkim. Valdafaluk znany jest wszystkim. Valdafaluk znany jest wszystkim. Valdafaluk znany jest wszystkim. Valdafaluk znany jest wszystkim. Avatar Valdafaluk

@pvp
    Jakiś gościu napisał na forum że nie chce mu się wpisywać hasłą. Myślisz że jesteś jedyny i wyjątkowy? Nie. Mnie to wali czy będzie można zapamiętywać hasła czy nie.
    Sam zapewnie expisz na bocie, na rotwormach 24/7 ;]

Zorientowany pvp znany jest wszystkim. pvp znany jest wszystkim. pvp znany jest wszystkim. pvp znany jest wszystkim. pvp znany jest wszystkim. pvp znany jest wszystkim.

Cytat Oryginalnie napisane przez Valdafaluk Zobacz post
    @pvp
    Jakiś gościu napisał na forum że nie chce mu się wpisywać hasłą. Myślisz że jesteś jedyny i wyjątkowy? Nie. Mnie to wali czy będzie można zapamiętywać hasła czy nie.
    Sam zapewnie expisz na bocie, na rotwormach 24/7 ;]
    Bardzo sie mylisz z ostatnim zdaniem. Moze ty tak robisz ?? aaa przepraszam, na tym forum nikt nie uzywa bota czyli ręcznie expisz 24/7 na rotwormach ??

---------- Dodane 02 minut, 16 sekund później ----------

Cytat Oryginalnie napisane przez Valdafaluk Zobacz post
    @Phuulex
    Ciastkowe Golemy napadają na miasta, tak jak grynch clan gobliny :)
    I tak na wyspe może chyba tylko pacc wejsc...
    No i jeszcze dodam ze nie masz pacca, wynika to z ostatniego zdania, a wiec jeszcze bardziej upewnilem sie ze bijesz te roty non stop

@pvp
    Czytając twoje posty, myślę o pewnym aroganckim idiocie z mojej klasy.
    Myślisz że jak ktoś cię oskarża o coś, to sam to robi? Ja prawie w ogóle nie expię, nie mówiąc już o używaniu bota.
    Co z tego że nie mam pacc'a? Czy to powód, żeby uważano mnie za niższego, gdyż nie mam czasu na kupowanie pacca i częstsze expienie?
    Twój charakter można opisać jednym słowem - arogancki.
    Może dla ciebie to żadna obelga, ja bym starał się jednak z tego wybronić.

Uprawnienia