Jak możemy przeczytać na Tibia.com:
Do wszystkich, którzy polują na słodkości: Już jutro, 21 lutego rozpocznie się światowy event pod tytułem "A piece of cake" ("Kawałek ciasta"), w którym to lukrowe golemy będą próbowały zalać tibijskie ziemie słodkościami.
Czy jesteś gotów zgładzić kilka golemów i dobrać się do ich słodkiej masy? A może wolisz zwabić je do któregoś z niszczycieli ciastek rozsianych po całej Tibii? Niezależnie od tego, którą opcje wybierzesz Ty, obie są niezbędne do uruchomienia piekarni przy maszynach, dzięki którym będzie możliwe zbudowanie mostu na legendarną wyspę słodkości!
Jednakże nie jest powiedziane, że musisz zmierzyć się ze słodkim wyzwaniem! Lepiej żebyś był głodny, bo na wyspie czeka na Ciebie tort! Twoje zadanie jest proste: Zjedz je! Ale pamiętaj, że nie ma dużo czasu. Skończy się on bowiem po zapisie serwerów 26 lutego. Jeżeli Twojemu światu uda się wykonać zadanie czeka was nagroda! Każdy gracz dostanie 25% zdrowia i many oraz 5% bonusowego doświadczenia przez pięć dni!
A więc, czy ktoś z Was się skusi?
Wasi
Community Managers!
+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29
Temat: "Kawałek ciasta"
-
20-02-2012 18:28 #1
"Kawałek ciasta"
21-02-2012 00:27 #2
Odp: "Kawałek ciasta"
Fajny event, brzmi ciekawie. Wezme udzial.
__________________Do you wanna feel pain?Takin' my name in vein!Caring never felt so lame inside...Anybody else got pride?Do you wanna TAKE MY LIFE?!
-
21-02-2012 11:30 #3Nowy
czegos nie kapuje? gdzie mam niby spotkac tego golema? pomozcie ^^
-
21-02-2012 12:14 #4
@Phuulex
Ciastkowe Golemy napadają na miasta, tak jak grynch clan gobliny :)
I tak na wyspe może chyba tylko pacc wejsc...__________________Up the IRONS!

-
21-02-2012 13:46 #5Solenizant
A gdzie trzeba zaniesci te ,,sweet and sugary substances"
-
21-02-2012 14:01 #6Młodzik
Mi osobiście pomysł się podoba, ale nie wezmę udział....
Ale wielki + za event
-
21-02-2012 15:30 #7Zorientowany
Wam sie przeciez nie chce nawet wpisywac hasel zeby sie zalogowac, to jakim cudem bedzie wam sie chcialo isc ubijac jakies golemy ?? xDD
-
21-02-2012 17:20 #8
@pvp
Jakiś gościu napisał na forum że nie chce mu się wpisywać hasłą. Myślisz że jesteś jedyny i wyjątkowy? Nie. Mnie to wali czy będzie można zapamiętywać hasła czy nie.
Sam zapewnie expisz na bocie, na rotwormach 24/7 ;]__________________Up the IRONS!

-
21-02-2012 17:56 #9Zorientowany
Bardzo sie mylisz z ostatnim zdaniem. Moze ty tak robisz ?? aaa przepraszam, na tym forum nikt nie uzywa bota czyli ręcznie expisz 24/7 na rotwormach ??
---------- Dodane 02 minut, 16 sekund później ----------
No i jeszcze dodam ze nie masz pacca, wynika to z ostatniego zdania, a wiec jeszcze bardziej upewnilem sie ze bijesz te roty non stop
-
21-02-2012 18:45 #10
@pvp
Czytając twoje posty, myślę o pewnym aroganckim idiocie z mojej klasy.
Myślisz że jak ktoś cię oskarża o coś, to sam to robi? Ja prawie w ogóle nie expię, nie mówiąc już o używaniu bota.
Co z tego że nie mam pacc'a? Czy to powód, żeby uważano mnie za niższego, gdyż nie mam czasu na kupowanie pacca i częstsze expienie?
Twój charakter można opisać jednym słowem - arogancki.
Może dla ciebie to żadna obelga, ja bym starał się jednak z tego wybronić.__________________Up the IRONS!

Odpowiedź z Cytatem